Vés al contingut
1

Carlos Prieto, Manuela de Madre i José Montilla, a Pineda pel ple de comiat de Xavier Amor

 

Escolta AQUÍ les entrevistes

 

El president Montilla; Manuela de Madre i el delegat del govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto; són algunes de les personalitats que han desitjat sort a Xavier Amor en la seva nova etapa a la Generalitat, posant el valor la seva tasca com a alcalde i la seva vàlua per al nou càrrec de President del governs locals. Van estar presents al ple de comiat i van ser entrevistats per Ràdio Pineda.

El president José Montilla ha recordat que el 2007 va ser present en el nomenament de Xavier Amor com a president de la Generalitat. Ha dit que «ha après de la política de proximitat» i que la seva vàlua també es veu en el que ha deixat a Pineda.

 

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto, també ha posat en valor la tasca de Xavier Amor en el món local. Ha dit que ara comença una etapa en què hi haurà una bona coordinació Estat, Generalitat i municipis.

 

L'ex-diputada i qui va ser alcaldessa de Santa Coloma, Manuela de Madre, ha dit que Xavier Amor deixa petjada, no només a Pineda, però alhora, té molt camí endavant. De Pineda ha recordat que havia estat moltes ocasions, com ho feia la Carme Chacón, i ara continua vinculada perquè hi viu la seva germana.