Vés al contingut
1

Suport dels nous consellers i conselleres a Xavier Amor: Alícia Romero, Albert Dalmau i Eva Menor

 

Escolta AQUÍ les entrevistes a Alícia Romero, Albert Dalmau i Eva Menor

 

La consellera d'Economia i Finances, Alícia Romero; el conseller de Presidència de la Generalitat, Albert Dalmau i la consellera d'Igualtat i Feminisme, Eva Menor; han expressat el seu suport a Xavier Amor, en aquesta nova etapa a la Generalitat. De fet, Xavier Amor, treballarà al Departament de Presidència, que encapçala en Conseller Dalmau. Ha dit que el nou govern vol treballar de la mà dels municipis, i aquesta serà una tasca important a desenvolupar, ja que és un aspecte prioritari pel nou govern. «Treballarem colze a colze», ha dit el conseller Dalmau.

 

La consellera d'Economia i Finances, la maresmenca Alícia Romero, ha parlat des de la coneixença a Xavier Amor, i ha dit que és un moment clau per comptar amb polítics experimentats. Ha dit que Xavier Amor té la vàlua que es necessita al nou govern. La consellera d'Igualtat i Feminisme, Eva Menor, ha destacat que treballar pels municipis, com farà Xavier Amor i com ella va fer com alcaldessa, és també una tasca transversal. També s'ha posat a disposició de qui serà la nova alcaldessa, Sílvia Biosca

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a LLuisa Moret

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, ha dit que Xavier Amor tindrà un gran paper en el nou govern de la Generalitat. Ha dit que prioritza el bé comú i és una persona de valors.

1