Vés al contingut
1

L'alcalde de Pineda Xavier Amor i els portaveus municipals desitgen una bona Festa Major 2024

 

Foto de Joan Legaz.

 

Ràdio Pineda ha recollit moltes felicitacions dels oients i seguidors a internet, i també dels portaveus municipals. Tots esperen que siguin festes de retrobament i de festa entre persones, famílies i entitats.

 

El regidor portaveu de Pineda en Comú, Marcos Ortega, ha dit que «han de ser jornades per acollir a tothom i espera que tothom pugui gaudir dels actes programats per l'Ajuntament i les entitats».

Diego Sánchez del PP ha dit que «són dies intensos de molta cultura i esport» i demana «fer poble amb responsabilitat».

Noemí Llorens de Junts per Pineda ha destacat algunes de les activitats destacades i ha demanat en nom de la seva formació, «que tothom visqui la millor Festa Major possible».

Mònica Palacín d'ERC també ha desitjat una bona Festa Major de Pineda i ha demanat «poder gaudir del màxim d'activitats».

La regidora portaveu del PSC, Sílvia Biosca, també ha demanat a la població a viure «la festa gran de Pineda i a compartir-la amb qui més estimem».

 

Per últim, l'alcalde de Pineda Xavier Amor ha dit que «per ell serà una Festa Major especial perquè serà l'última com a alcalde». Ha explicat que «li agradaria que la gent es retrobi en una programació molt variada» i ha demanat «acollir a tothom perquè també puguin gaudir de la Festa Major de Pineda i de la Festa Jove».