Vés al contingut
1

9ª edició del Ral·li Fotogràfic de Festa Major; llums, jocs i foc

 

Foto. ADF

 

Els temes proposats aquest any són: llums, jocs i foc. Teniu de temps per presentar les fotografies al concurs fins el dilluns 2 de setembre. Els Fotògrafs de Pineda recupera aquest any el format dels tres temes proposats per fer les fotografies. És a dir, els participants han de fer una foto de cada tema que proposa l’entitat. Joan Legaz, membre de l’entitat ha dit que tothom que li agradi la fotografia pot participar i recorda que han d’estar relacionades amb la Festa Major d’aquest any.

 

Un cop fetes les fotos s’hauran d’enviar, del 28 d’agost al 2 de setembre, ambdós inclosos, al correu electrònic info@fotografsdepineda.com

Hi haurà premis a la millor col·lecció, i a les millors fotografies dels tres temes proposats. L’acte de lliurament de premis es farà el divendres 20 de setembre a les 8 del vespre a Can Comas. Totes les fotografies presentades es podran veure al web www.fotografsdepineda.com i a les xarxes socials de l’entitat, tant a Facebook com a Instagram.

L’objectiu del ral·li fotogràfic és promoure els valors culturals i artístics de Pineda, relacionats amb la Festa Major i les activitats que en formen part.


 

1