Vés al contingut
1

Bases legals del sorteig de La Megapanera

 

Bases legals del concurs


 

TERMES, CONDICIONS i BASES LEGALS GENERALS DE PARTICIPACIÓ EN LA PROMOCIÓ DE LA MEGAPANERA DE LA FESTA MAJOR 2024


 

1.- ENS ORGANITZADORS DE LA PROMOCIÓ. Ràdio Pineda, emissora municipal de Pineda de Mar, de l'Ajuntament de Pineda, amb domicili al carrer Justícia, 25, baixos Pineda de Mar, I 'Gent de Pineda', associació de comerciants de Pineda, organitza amb finalitats promocionals i de participació, el sorteig de:

LA MEGAPANERA DE LA FESTA MAJOR 2024 a sortejar entre les trucades telefòniques dels oients I els missatges de veu al whatsapp de Ràdio Pineda 686 05 46 04 felicitant la Festa Major.



 

2.-DATA D’INICI I DATA DE FINALITZACIÓ.

La Promoció s’iniciarà el dia 19 D'AGOST de 2024 i finalitzarà el dia 26 D'AGOST de 2024. El sorteig es farà el dia 27 D'AGOST de 2024 a les 9 del matí en directe als estudis de Ràdio Pineda.



 

3.- REQUISITS DE PARTICIPACIÓ I MECÀNICA DE LA PROMOCIÓ. Els requisits de participació seran els següents: – Podran participar aquelles persones que resideixin a Espanya i siguin majors de 16 anys. Poden participar trucant a Ràdio Pineda durant els matins de dilluns a dissabte de 9h a 13h al telèfon 93 767 19 19 I també es pot participar a través del whatsapp de Ràdio Pineda al telèfon 686 05 46 04 amb missatges de veu felicitant la Festa Major. El sorteig es farà amb aplicació 'generarnumerosaleatorios' i s'enregistrarà en vídeo als estudis el moment del sorteig.



 

4.- CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ I PREMIS. La persona guanyadora es donarà a conèixer en directe per antena en el mateix moment que fem el sorteig. A més, ho publicarem a la pàgina de Facebook de Ràdio Pineda i a la web de Ràdio Pineda un cop finalitzat el sorteig.



 

5.- LIMITACIONS. El premi lliurat no serà transferible ni susceptible de canvis, alteracions o compensacions a petició dels Participants, no podent ser canviat per qualsevol altre producte ni per diners. S’estableix un termini de 48 hores des de la data de la concessió del premi, per a efectuar qualsevol reclamació.



 

6.- PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS. Ràdio Pineda en cap cas recull dades personals dels participants. Les persones que participin al concurs via telefònica es responsabilitzen de l'ús que en fan.



 

7- CANVIS. Ens reservem el dret de modificar o ampliar aquestes bases promocionals, en la mesura que no perjudiqui o menyscabi els drets dels participants en la Promoció.


 

8.- LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ Aquestes bases legals es regiran de conformitat amb la llei espanyola.