Vés al contingut
1

La Base Nàutica de Pineda és la protagonista del darrer capítol del programa 'Al Mar' de 3Cat

 

 

La Carlota Bruna va fins a Pineda per conèixer a la colla dels 'taurons'. El Gerard i la Sara li ensenyen a anar en catamarà mentre parlen de les seves aficions, i sense adonar-se'n viuen algunes sorpreses.

També es pot veure la base nàutica i el l'skate park. Durant el programa, els nens i nenes de Pineda ensenyen alguns racons de Pineda com ara el carrer Dr. Bertomeu, la plaça de les Mèlies.

També demanen netejar el medi, sobretot la platja. També destaquen que no s'ha de comprar cargols de mar perquè poden ser refugis per molts animals marins. També es poden veure les barques de la Confraria de Pescadors i destaquen que el gentilici de Pineda és 'pinedenc/pinedenca'.

Naveguen amb catamarà en un programa molt fresc i amè per als més joves.

 

1


 

"Al mar!" és un projecte amb el qual descobriràs la costa catalana, tot fent activitats nàutiques, i també aprendràs com pots preservar el teu entorn. A cada capítol, la Carlota Bruna, coneguda activista per la defensa de la natura, visita diverses localitats de la costa catalana i coneix nens i nenes a cada capítol, que li expliquen els racons preferits del seu poble, els visiten junts i acaben fent una activitat nàutica plegats. I també parlen de com podem ser més sostenibles, respectar el nostre entorn i tenir-ne cura, i també del planeta en conjunt.


 

Aquí pots veure el capítol que s'ha filmat a Pineda

https://www.ccma.cat/tv3/sx3/t2xc12-amb-catamara-per-les-aigues-de-pineda/video/6294700/