Vés al contingut
1

Arrenca Mar d'Estiu amb la voluntat dels dos ajuntaments de «fer el millor festival possible»

 

Fotos. Presentació oficial del festival Mar d'Estiu. Ràdio Pineda

 

 

Aquest dissabte ha començat el Festival Mar d'Estiu, una aposta dels ajuntaments de Santa Susanna i Pineda per l'estiu amb grans propostes musicals. El projecte compta amb la direcció de la promotora barcelonina TheProject. El nou recinte s’ubica al Torrentó de Can Gelat, enfront la Nacional II a Santa Susanna.

L'arrencada el cap de setmana va ser amb la música i l'humor d'Ojete Calor i diumenge ha estat el torn de Los Secretos.


 

Els organitzadors han explicat que «el dia més difícil va ser quan van rebre el comunicat i es van posar a treballar per salvar el festival». També han dit que «pensen en sumar els esforços entre els dos ajuntaments».

 

1


 

1

 

La programació dona pas a un bon grapat de grans noms com són Sergio Dalma, Luz Casal, Ara Malikian, Rozalén, Malú i Sopa de Cabra. També hi seran God Save de Queen, Antoñito Molina, Juan Magán i tancarà el concert els recentment premiats als Premis Enderrock, Mushkaa i The Tyets.


 

Al village també s'hi faran actuacions de petit format, gastronomia i productes KM0. Serà en horari de tarda, i obriran abans dels concerts, amb una entrada de 4,5€ que inclou una beguda. El Village obre les seves portes 2 hores abans de l'inici de cada concert.


 

Des de l'organització es recorda que les entrades s'han de comprar pels canals oficials, www.mardestiu.cat o la web de The Project, per evitar portals d'internet que les venen més cares i sense garanties que siguin autèntiques.

El Mar d'Estiu disposa d'una zona de pàrquing d'accés lliure i gratuït a escassos metres de l'accés al recinte.

Podeu consultar horaris i ubicació al web oficial www.marestiu.cat