Vés al contingut
1

Judit Llimós, directora artística de Mar d'Estiu: ''Ho tenim tot a punt per un Festival d'exit i amb propostes per a tothom''

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Aquest dissabte comença el Festival Mar d'Estiu. El festival és l'aposta dels ajuntaments de Santa Susanna i Pineda de Mar, per omplir les vetllades del Maresme amb les millors propostes musicals. El projecte compta amb la direcció de la promotora barcelonina TheProject. El nou recinte s’ubica al Torrentó de Can Gelat, enfront la Nacional II a Santa Susanna on s'està enllestint tota la infraestructura i envoltat de places d'aparcament.

 

L'arrencada el cap de setmana és amb el concert de dissabte, amb la música i l'humor d'Ojete Calor. I diumenge serà el torn de Los Secretos. Ho ha explicat a Ràdio Pineda Judit Llimós, Directora Artística de Mar d'Estiu.

 

I a partir de dilluns i fins al 18 d'agost, la programació donarà pas a un bon grapat de grans noms com són Sergio Dalma, Luz Casal, Ara Malikian, Rozalén, Malú i Sopa de Cabra. També hi seran God Save de Queen, Antoñito Molina, Juan Magán i tancarà el concert els recentment premiats als Premis Enderrock, Mushkaa i The Tyets. Tot dins una programació «polièdrica» i en una aposta per la qualitat i figures de primera línia, segons ha destacat la directora artística del Festival.

 

Al village hi haurà actuacions de petit format, gastronomia i productes KM0. Serà en horari de tarda, i obriran abans dels concerts, amb una entrada de 4,5€ que inclou una beguda.

 

Des de l'organització es recorda que les entrades s'han de comprar pels canals oficials, www.mardestiu.cat o la web de The Project, per evitar portals d'internet que les venen més cares i sense garanties que siguin autèntiques.

El Mar d'Estiu disposa d'una zona de pàrquing d'accés lliure i gratuït a escasos metres de l'accés al recinte.

 

 

 

 

 

1

Podeu consultar horaris i ubicació al web oficial marestiu.cat

Davant del canvi de recinte del festival i per tal de facilitar els accessos, l'horari d'inici dels concerts també ha estat alterat. Recordeu que El Village obrirà les seves portes 2h abans de l'inici de cada concert: música en directe, foodtrucks, moda, art i molt més!