Vés al contingut
1

Xavier Amor: ''No ens rendirem, presentarem un recurs d'alçada a la Generalitat per recuperar l'emplaçament de Mar d'Estiu a la platja''

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Ràdio Pineda ha entrevistat l'alcalde, Xavier Amor, amb motiu de l'inici del mes d'agost i l'arrencada del festival Mar d'Estiu. Xavier Amor ha anunciat que presentaran un «recurs d'alçada» a la Generalitat per intentar, de cara a l'any vinent, recuperra la ubicació a la platja. Ara per ara ha dit que la prioritat era mantenir el Festival i ha defensat que s'ha trobat una bona solució gràcies a l'acord dels dos ajuntaments. És de cara a les properes edicions es presenta el recurs.

 

«És molt injust que a tota la costa catalana es puguin fer festivals, i a nosaltres ens posin tants impediments quan ho hem fet tot bé, atenent el que s'ha demanat». «Nosaltres no ens rendirem perquè creiem que aquell espai a la platja és un bon espai, i lluitarem».

 

 

Xavier Amor ha explicat que aquest recurs ara s'està preparant. Ha dit que també calen explicacions: «A mi em queden molts dubtes de si això té algun interés més al darrera, estàvem ajustant a acabar els concerts a les 11 de la nit i no tenir el Village després». També ha posat com exemple el festival als Jardins de Pedralbes de Barcelona, amb veïns al costat, i que dura més dies.

 

 

Ha recordat que la solució d'aquest any és provisional, i que no es vol deixar perdre aquest Festival. Ha dit que va néixer a Pineda i que ara és una aposta dels dos ajuntaments, Pineda i Santa Susana.