Vés al contingut
1

La comunitat educativa de Pineda posa en valor la tasca del Pla Educatiu d’Entorn (PEE)

La comunitat educativa de Pineda posa en valor la tasca del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) com una aposta essencial per garantir la igualtat d’oportunitats educatives a Pineda. Així es desprèn de la darrera reunió de la Comissió Representativa Institucional del Pla, en què van participar representants dels centres educatius, les AFA i les biblioteques juntament amb personal tècnic i polític de l’Ajuntament de Pineda especialitzades en diferents camps.

La Comissió treballa des de l’educació, i també transversalment amb la salut, la igualtat, la joventut, la cultura o la cohesió social. Això permet integrar diferents mirades i disposar del compromís amb l’educació també des d’altres àmbits.


Més de 3.000 alumnes i famílies
A la trobada es van posar en comú els projectes que s’han treballat durant el curs 2023/24. Hi ha diferents comissions dins del Pla: de Servei Comunitat, de Llengua i cultura catalana, de Pla Lector i d’Absentisme amb projectes dirigits a
més de 3.000 alumnes i famílies de Pineda. Durant la trobada també es va incidir en els reptes futurs. En aquest sentit, es va fer referència a la necessitat d’estabilitzar els tallers de suport educatiu i també d’impulsar la Comissió de Llengua i Cultura Catalana.