Vés al contingut
1

Comiat a Montserrat Candini en una cerimònia aquest matí al Far de Calella

Fotos: Premsa Ajuntament de Calella

 

Comiat a Montserrat Candini en una cerimònia aquest matí al Far de Calella. Montserrat Candini i Puig, qui va ser alcaldessa de Calella durant 11 anys, va morir divendres als 66 anys víctima del càncer. La vetlla es va fer ahir diumenge al Tanatori de Calella, i ahir es va decretar de dol a la població i la senyera de l'Ajuntament va onejar a mig pal durant tot el diumenge. 

 

1

 

La cerimònia de comiat ha estat aquest matí amb la presència del president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès i el president del Parlament, Josep Rull. També han participat del comiat el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i els exconsellers Irene Rigau i Felip Puig. Han assistit unes 500 persones.

 


1

1

 

 

Montserrat Candini va entrar a l’Ajuntament de Calella l’any 2003 com a número dos de la candidatura de CiU. El 14 de juny del 2011 es va convertir en alcaldessa, sent la primera dona en accedir al càrrec. Va ser alcaldessa fins l’11 de maig del 2022, quan va anunciar que renunciava al càrrec per centrar-se en combatre el càncer que se li havia diagnosticat mesos abans. Va ser diputada al Parlament de Catalunya en l' onzena legislatura, que va desembocar en la convocatòria de l’1-O, i senadora a Madrid en dues legislatures (2008-2011 i 2011-2015), sent la portaveu adjunta del grup parlamentari català de CiU a la cambra alta.

 

Són moltes les autoritats i ciutadans i ciutadanes que han expressat el seu condol. Ho ha fet l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, a través del seu perfil d'Instagram i el de Ràdio Pineda. També el president, Pere Aragonès.

 

 

Darrera entrevista de Ràdio Pineda

 

Montserrat Candini: «És l'hora de la intel·ligència, l'estratègia i l'acció, enfront la política de blocs»

11 de febrer de 2021: Escolta AQUÍ L'ENTREVISTA: