Vés al contingut
1

La Botiga dels Horrors: noves funcions després de l'èxit de l'estrena

Fotos: Joan Caimel

 

Escolta AQUÍ L'ENTREVISTA

 

El musical de l'Estiu a Pineda, al Centre Cultural, ha començat fort. L'estrena de la Botiga dels Horrors va ser tot un èxit i ara la companyia es prepara per les funcions dels dos propers caps de setmana. Es tracta d'un musical familiar, amb tocs còmics, i divertits. La botiga dels Horrors és una adaptació que ha fet el Centre. Tracta sobre un treballador d’una floristeria que cria una planta carnívora.

 

1

 

A l’obra, han apostat per un format familiar, creant una planta còmica, divertida i simpàtica. L'escenografia és complexa i tot ha funcionat a dalt de l'escenari. Ho ha explicat Joan Rodés, de la companyia del Centre. Joan Rodés ha explicat que després de l'èxit de l'estrena, esperen poder fer gaudir al públic a totes les representacions. Les properes funcions queden molt poques localitats a la venda

 

El muntatge, es podrà veure aquest dissabte i diumenge, i el proper cap de setmana, els dies 27 i 28 de juliol. A l'agost serà el cap de setmana abans de la Festa Major, els dies 24 i 25. També hi haurà funcions el 29 de setembre i el dia 6 d’octubre.

 

1

1

1