Vés al contingut
1

L'Ajuntament de Pineda i PIMEC renoven el conveni de col·laboració per continuar enfortint el teixit empresarial local

L’Ajuntament de Pineda de Mar i PIMEC Maresme-Barcelonès Nord han signat un nou conveni de col·laboració per continuar impulsant les PIME's i les persones autònomes del municipi. Ambdues institucions s’han reunit al Centre Innova per materialitzar la renovació i establir altres línies de treball conjunt.

A la signatura del conveni, presidida per l’alcalde Xavier Amor, hi han assistit la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Carmen Montoya, el president de PIMEC Maresme-Barcelonès Nord, Joan Pera, i el delegat territorial de PIMEC, Damià Fernàndez.

Tant l’alcalde com la regidora han coincidit en la importància del convenit, que «permet mantenir i ampliar una col·laboració profitosa que ajudarà a enfortir el comerç i les empreses de Pineda». Per la seva banda, el president de PIMEC Maresme-Barcelonès Nord, ha manifestat la importància del treball amb el consistori, ja que «per donar una resposta òptima a les necessitats de les pimes, és indispensable la col·laboració publicoprivada».

 

1

 

El president de PIMEC Maresme-Barcelonès Nord

El president de PIMEC Maresme-Barcelonès Nord, Joan Pera, ha posat de manifest la importància del treball amb el consistori, ja que “les pimes del municipi i de la comarca tenen mancances i inquietuds que s’han de tenir compte i, per donar una resposta òptima, és indispensable la col·laboració publicoprivada”. En aquest sentit, la patronal ha proposat al consistori la possibilitat de desenvolupar un projecte de col·laboració sobre transició energètica i també sobre intel·ligència artificial aplicada a les pimes.