Vés al contingut
1

Preservem el Litoral del Maresme demana solucions definitives i crear la Taula per la seva gestió

 

Foto de Joan Aragonès.

 

Reclamen solucions efectives i ecològiques pel litoral i que es deixi assessorar per experts biòlegs, geòlegs i enginyers. Asseguren que la proposta ja compta amb el suport de molts ajuntaments i ara «cal estar a l'alçada de les circumstàncies». Demanen solucions pel litoral de manera efectiva i sostenible, denunciant la manca de mesures reals. La plataforma no veu bé la proposta del Consell Comarcal del Maresme de tornar a tenir contactes amb els ajuntaments per aconseguir una una única estratègia conjunta.


 

Asseguren que el projecte creat el 2014 «proposava una inversió de 50 milions d’euros per a dragatges massius i la construcció d’una trentena d’espigons». La plataforma assegura que és un projecte «extemporani i faraònic» i que no compleix amb la legislació europea sobre gestió litoral.


 

La Plataforma diu que cal desplegar un projecte participatiu, ambiciós, rigorós i transparent per la bona gestió del litoral i estar a l'alçada de les de les circumstàncies i desplegar un projecte participatiu ambiciós, amb rigor i transparència", conclou el manifest.