Vés al contingut
1

Entrevistem les estudiants dels tres instituts de Pineda amb la nota més alta de la selectivitat

 

A la foto, Laura Tigri, amb la màxima nota de les estudiants a Pineda, amb un 9,6 i una nota de tall de 13.5.

 

Escolta l'entrevista a les estudiants

 

Ràdio Pineda ha entrevistat les estudiants dels instituts de Pineda que han tret la nota més alta de la Selectivitat. L'estudiant que ha aconseguit la nota més alta dels tres instituts ha estat Laura Tigri, de l’Institut Euclides, amb un 9’6 sobre 10, de les més altes de Catalunya, i un 13’5 de nota de tall, la nota d'accés a la Universitat. Vol estudiar Traducció i Interpretació en anglès i alemany. Ha explicat que ha calgut molt esforç, estudiar dia i nit, però pel resultat final està molt contenta. Ha posat en valor el 'companyerisme' i el fet que a casa no li han posat .pressió


 

Marta Marí, de l'Institut Coromines, ha tret una nota 8’96 (11’56 de nota de tall) i vol fer Psicologia. Paula Cerrillo, també de l’Institut Coromines gairebé ha igualat la seva companya d'institut, i amb una nota de tall de 12’27, vol fer Pedagogia. La Tessa Vorstenbos és la millor nota de l’Institut Pineda, ha tret un 8 i amb una nota de tall d' 11’30 vol fer fer Psicologia. Totes tres volen anar a la Universitat de Girona.

Han valorat el seu pas pel batxillerat. Han explicat que han estat dos anys intensos i que el fet de tenir una bona classe, uns bon professorat, amics i sobretot, la família les han ajudat.


 

Totes han destacat la constància amb l'estudi. A l'hora d’afrontar els exàmens, han dit que els nervis poden jugar males passades. Una vegada ja fent les proves i superats els nervis, totes han coincidit a dir que «no era per tant» ja que a classe ja havien fet exàmens similars.

Tota l'entrevista a www.radiopineda.cat