Vés al contingut
1

Les Festes del Barri del Carme arriben aquest cap de setmana

 

 

La programació de les festes s'allarga des d'aquest divendres i fins el dissabte i diumenge i des de l'Associació de veïns han animat a tothom a participar dels actes. Enguany celebren els seus 43 anys i destaca la Festa de l'Escuma i la Sardinada popular. Des de l'associació, han explicat a Ràdio Pineda que ho han preparat amb molta il·lusió, i «conviden a tothom a participar-hi».

 

Les Festes del Barri del Carme s'han convertit en una celebració popular molt concorreguda, no només pels veïns del barri, sinó que ve gent d'arreu de Pineda i les poblacions veïnes.

El programa comença divendres a les 9 del vespre amb música dels anys 80 i l'actuació d'Emiliano Calde.

De dissabte destaca la festa infantil a les 12 del migdia, i a les 8 actuació de sevillanes amb Mati i les seves alumnes, i música de ball amb el grup Brisas.

I de diumenge destaca la sardinada a les 10 del matí, la cercavila dels Petits Musicae de les Forces Infernals de Poblenou i al vespre, l'actuació de Ilusiones i el fi de festa amb la veu de Javier Ginés.

Tots els actes estan organitzats per l'Associació de Veïns del Carme amb el suport de l'Ajuntament de Pineda i un grapat de negocis i comerços pinedencs.

 

 

1