Vés al contingut
1

Ara pots practicar la marxa nòrdica per tenir més salut

 

La regidoria de Ciutat Saludable crea un grup de Marxa Nòrdica. El grup es va iniciar el passat mes de juny després de les sessions amb entrenadors organitzades des de la regidoria de Ciutat Saludable. La participació és lliure i gratuïta, només cal sol·licitar-la per telèfon o correu electrònic.

Arrel de dues sessions d'entrenament organitzades per la regidoria de Ciutat Sostenible, a Pineda s'ha constituït un grup de persones per a la pràctica conjunta d'aquest esport. La participació és lliure i gratuïta, oberta a tothom. Per participar només cal sol·licitar-ho per missatge al telèfon 616.326.747 o a través del correu electrònic (salut@pinedademar.org).

Habitualment el grup realitza dues sessions d'entrenament setmanals. L'Ajuntament de Pineda facilita bastons per a les sessions d'entrenament a aquelles persones que no en disposen.

 

1
 

 

Ho pots fer de franc i participar en rutes en diferents horaris. Tota la informació la trobaràs a salut@pinedademar.org i al telèfon 616 326 74.

 

La marxa nòrdica va néixer a Finlàndia com una forma d'entrenament per als esquiadors de fons a l'estiu. Consisteix a caminar amb uns bastons especialment dissenyats per a aquesta activitat esportiva amb una tècnica específica. Una correcta tècnica es basa en una progressió de passos i moviment dels braços, avantbraços i mans, a les quals van subjectes els bastons específics per a la pràctica d'aquest esport, respectant la caminada natural fent un ús actiu dels bastons.

 


 

Està organitzat per l'Ajuntament de Pineda.

 

 

1