Vés al contingut
1

La platja de Pineda i de l'Alt Maresme, protagonistes de la segona temporada de la sèrie 'Al mar!'

 

 

La segona temporada de la sèrie “Al mar!”, del canal de Televisió de Catalunya SX3, fa parada a diversos municipis del Maresme per enregistrar alguns dels seus capítols. Ja s’ha emès el primer, sobre les platges de Malgrat de Mar. S'hi poden veure esports com ara el bodyboard, una activitat esportiva molt semblant al surf. Al llarg de l’estiu, s’aniran emetent els programes de la sèrie, que inclou capítols dedicats a altres municipis del Maresme com Calella, Santa Susanna i també Pineda.

En el capítol, l’activista Carlota Bruna visita Malgrat per conèixer la colla els Folloneros, un grup de nens i nenes apassionats per l'escalada i el mar. A l’episodi, es veu com els joves practiquen escalada a les instal·lacions del Grup Excursionista Malgratenc i també com fan bodyboard a la platja de la Conca.

També es destaquen les platges de l’Astillero i de la Punta com a llocs emblemàtics per gaudir del mar, així com la pròpia fauna del territori, com la tortuga babaua i el Corriol menut.


 

Al Mar, l'espai per parlar de la costa catalana

Al mar!” és un projecte que vol descobrir la costa catalana fent activitats nàutiques, i alhora, promou maneres de preservar l’entorn natural. És una iniciativa promoguda per l’Agència Catalana de Turisme que a la demarcació de Barcelona coordina amb la Diputació de Barcelona. Els diferents capítols enregistrats a la comarca han tingut el suport de la Maresme Film Comission en les filmacions, l’oficina de rodatges creada pel Consorci per ajudar a trobar localitzacions i agilitzar els tràmits entre les productores i els ajuntaments, tot fent difusió del Maresme com a terra de rodatges. Gràcies a això, s’ha mostrat el potencial del litoral maresmenc per gaudir de l’esport i de les activitats en família.


 

El programa es pot recuperar a https://www.ccma.cat/tv3/sx3/al-mar/