Vés al contingut
1

Els turistes valoren la bona gastronomia del Maresme i els seus hotels

 

Foto. Corina Rainer. Unsphash

 

Els turistes valoren la bona gastronomia del Maresme i els seus hotels

Així ho demostra l'informe de la Diputació de Barcelona. La gastronomia de la comarca i els seus vins han obtingut un 9,52 sobre 10. Pel que fa a les activitats físiques, els turistes també premien al Maresme amb un 9,24. Totes dues superen la mitjana de la Regió de Barcelona.


 

Els restaurants obtenen un 8,14

El sector de la restauració aconsegueix molt bons resultats. Els restaurants obtenen una nota global d’un 8,14, que puja fins al 8,85 en els establiments que per la seva qualitat són referència i formen part del Club Gastronòmic.

Es demostra que el Maresme és una destinació altament valorada per la seva cuina i que compta amb una selecció d’establiments amb una reputació gastronòmica important amb productes de proximitat identitaris de la comarca.


 

Els allotjaments també obtenen un notable

Els allotjaments són el sector que més volum d’opinions recull en comparativa amb els restaurants i els atractius turístics, amb més de 230.000 que atorguen un 7,86 segons el referencial iRON. Els ítems més ben valorats pels usuaris són el tracte del personal, que frega l’excel·lència, la ubicació de l’allotjament i la neteja de les instal·lacions. Menció especial també pel que fa al preu i el confort, superant la mitjana de la regió.