Vés al contingut
1

Aquest estiu obre ‘La Botiga dels Horrors’ amb la companyia del Centre

 

 

És el musical d’aquest estiu del Centre Cultural. El dia de l’estrena és el 14 de juliol i ja no hi ha entrades disponibles. El muntatge, però, es podrà tornar a veure els dies 20, 21, 27 i 28 de juliol, els dies 24 i 25 d’agost, el 29 de setembre i el dia 6 d’octubre. La botiga dels Horrors és una adaptació que ha fet el Centre i tracta sobre un treballador d’una floristeria que cria una planta que menja carn i sang humana. Ornella Pedrosa, una de les directores de l’espectacle ha destacat que, a l’obra, han apostat per un musical familiar, creant una planta còmica, divertida i simpàtica.

 

Joan Rodés ha explicat que , tant l’escenografia, el vestuari i la planta l’han dissenyat com si es tractés d’un còmic, donant-li una imatge més entranyable.

La companyia del CCR porta molt temps preparant aquest muntatge. Eli Pereira, responsable musical ha posat en valor l’esforç dels actors i actrius que ballaran i cantaran en directe.

 

A la funció del 28 de juliol es demana al públic que vegi l'obra a anar vestit amb algun element de la Nova York dels anys 50 per ambientar més l’espectacle. Eva Rite és una de les actrius del muntatge, i ha dit que hi haurà un sorteig entre el públic amb regals d’establiments de Pineda.

Podeu consultar els dies de les funcions al web del Centre Cultural www.ccrpineda.cat Totes les funcions són a les 7 de la tarda.

 

1


 

1