Vés al contingut
1

El servei d’Hospital de Dia de la CSMS i part de la Rehabilitació es traslladen a Pineda

 

 

L’activitat al nou espai permet disposar de més espai a l'hospital de Calella. El nou centre, ubicat al pis superior del supermercat 'Mercadona' (antiga fàbrica Aragonès) té 900 metres quadrats de superfície. La seva ubicació permet molt bon accés dels pacients i familiars al centre.

El nou Hospital de Dia té 24 punts d’atenció, 16 més que en l’actualitat, i la incorporació de tractaments mèdics, mentre que a l'Hospital de Calella s'hi manté la rehabilitació cardíaca.


 


 

A l’Hospital de Dia s’hi administren principalment alguns tractaments oncològics i amb el canvi d’ubicació també s’hi portaran a terme tractaments mèdics. Són instal·lacions noves i confortables que ajudaran als pacients però també als professionals.

 

1

 

1


 

Segons Ramon Cunillera, gerent de la Corporació, el nou espai està situat a peu de carrer i disposa d’una àmplia zona d’aparcament per als usuaris. Ha afegit que «dona l’oportunitat d’unificar els serveis i poder disposar d’unes instal·lacions noves, amples i confortables tant per als nostres professionals i per als pacients».

A Calella s’hi manté la rehabilitació cardíaca. I pel que fa a l’Hospital de Dia d’Atenció Intermèdia es trasllada en la seva globalitat. Aquest recurs sanitari compta amb una part psico-geriàtrica on s’atenen persones amb deteriorament cognitiu o demència, i una altra part rehabilitadora per donar atenció a persones amb diferents patologies que requereixen tractaments de rehabilitació física i funcional.

L'espai té 900 metres quadrats, que s’han distribuït per poder donar cabuda a una sala per a l’Hospital de Dia Rehabilitador, una per a l’Hospital de Dia Psicogeriàtric, una per a desenvolupar-hi rehabilitació ambulatòria i una altra per a la rehabilitació pediàtrica. A més es compta amb un bany per a usuaris, un altre d’assistit, cinc consultes, una sala de reunions, un despatx i una zona per als professionals on es disposa d’un punt de treball, un espai habilitat amb bany, dutxa i un office.