Vés al contingut
1

Campanya de conscienciació contra la venda de «vàpers» a menors d’edat

 

 

Segons dades recollides, més de la meitat d’estudiants d’entre 14 i 18 anys han consumit cigarretes electròniques en algun moment. La regidoria de Salut i la Policia Local han visitat més de 60 establiments per explicar-los la normativa vigent i els perills per als menors d’edat.


Les cigarretes electròniques, conegudes també com a «vàpers», s’estan convertint en una porta d’entrada al tabaquisme per als menors d’edat. Segons dades recollides a l’ESTUDES 2023, més de la meitat dels estudiants de 14 a 18 anys n’han consumit, la qual cosa suposa un increment de més d’un 10% en relació a l’any anterior.


 


 

Davant d’aquesta problemàtica, la regidoria de Salut ha realitzat una campanya de conscienciació a més de 60 establiments del municipi on es ven aquest tipus de producte. En col·laboració amb la Policia Local, les visites als establiments han servit per recordar-los la normativa vigent i els perills per als menors d’edat. A cadascun dels locals se’ls ha entregat un cartell per col·locar-lo de manera visible, on es recorda que la venta a menors està prohibida.