Vés al contingut
1

Un detingut per la mort violenta d’un jove britànic el passat divendres a Calella

 

Fotos. ACN


 

El turista va morir a l'entrada d'una discoteca just davant de l'Institut Bisbe Sivilla. La víctima passava uns dies amb amics i es va iniciar una baralla violenta per circumstàncies que no s’han fet públiques. Una altra persona va resultar ferida, de menys gravetat, i ja ha estat donat d'alta.

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació que continua oberta i mantenint el secret de les actuacions. Ja s'ha sabut però, que hi ha un detingut.

 

11


 

Segons ha informat Ràdio Calella, s'han revisat les imatges de les càmeres de seguretat de la discoteca i s'han recollit testimonis que han estat claus per a la identificació de l’autor material de la mort per apunyalament. Es desconeix quantes persones es van veure implicades en la baralla ni tampoc les circumstàncies o el motiu que la va desencadenar.

La notícia de l’apunyalament mortal ha consternat Calella i també el seu ajuntament. A més, els fets han passat prop dels hotels davant de l'Institut Bisbe Sivilla, que aquest divendres rebia la visita de professors i alumnes.