Vés al contingut
1

Revetlles de Sant Joan plenes de gent a les Mèlies, la platja dels Pins i la plaça de la Biblioteca de Poblenou

La Flama del Canigó arriba a la pl. de les Mèlies.

Fotos: Entitats organitzadores

 

La Flama del Canigó és la protagonista de la revetlla de la plaça de les Mèlies

La revetlla de Sant Joan de la plaça de les Mèlies es va omplir de gent per rebre la Flama del Canigó i veure l'espectacle de foc amb els Forces Infernals de Poblenou, la Dauna dels gegants de Pineda i l'actuació dels Sun Cats i Dj Slump. La valoració dels seus organitzadors és molt bona, perquè s'han servit 300 sopars i s'ha pogut gaudir d'una nit de festa molt animada i sense incidents.
 

La revetlla ha començat amb l'arribada de la flama que ha estat seguida d'unes 500 persones. La revetlla ha estat possible gràcies a l'organització del Centre Excursionista Montpalau Team amb el suport del Cau de Pineda, les Forces Infernals de Poblenou, els Petits Musicae, la Colla de Geganters i Grallers i la Xarxa d'Iniciatives Pinedenques; el XIP, amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

 

 

1

 

1

 

 

1

 

 

1

 

1


 

La revetlla de Sant Joan a la platja dels Pins amb la Tribala ha estat 'la mare de les fogueres'

La comparsa La Tribala ha celebrat el 'Sant Joan Fest' a la platja dels Pins amb sopar i música, DJ i molta gent. S'ha fet la festa amb 'Neon Party' i per això van demanar que tothom portés alguna peça de roba florescent. La festa ha estat novament tot un èxit que ha omplert de gom a gom la revetlla. A més, s'ha pogut encendre una foguera que ha estat el moment àlgid de la festa, i també ha tingut el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

1

 

1


 

'La nit més Xul@!' omple la revetlla de Sant Joan a Poblenou

S'ha fet a la plaça de la Biblioteca amb sopar a la fresca i ball amb DJ fins la matianda. S'ha pogut escoltar música de totes les dècades amb els DJ de la Summer Moguda i servei de bar amb moltes opcions per sopar. La revetlla de Poblenou està organitzada pels Xulos de Pineda amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

1

 

 

1


 


 

Revetlla de la Penya Barcelonista amb un sopar i coca

La Penya Barcelonista de Pineda també ha fet la revetlla a la seu del Barça de Pineda amb un sopar i coca. És una revetlla familiar que fa més de 40 anys que la celebren i és oberta a tothom.

 

2


4

 

 

 

Pocs incidents i alguns actes incívics a Pineda

No hi ha hagut incidents destacats a les revetlles celebrades a Pineda. El regidor de Seguretat i Mobilitat, Diego Sánchez, ha dit que «hi ha hagut alguns actes incívics puntuals i alguns incidents de crema de papereres i uns contenidors». Malgrat tot, la valoració es en general positiva.

També ha volgut fer un agraïment a tots els equips de seguretat i de l'Ajuntament que han treballat per a poder celebrar amb seguretat la nit de revetlles i també els actes populars celebrats a Pineda.

 

Tots els pobles han celebrat revetlles, i com sempre, totes han estat un èxit de participació.