Vés al contingut
1

Aleix Duran (ADF): "Per la revetlla i tot l'estiu, màxim seny i prudència per evitar incendis"

 

Escolta AQUÏ l'entrevista

 

Tots els cossos de seguretat i emergència estan preparats per intervenir, si cal, durant la nit de Revetlla. Aquest és el cas de Bombers, Policia Local, Mossos, Servei d'emergències Mèdiques, i també els cossos de voluntariat: Protecció Civil i els ADF, que també fan prevenció. A Ràdio Pineda hem entrevistat el coordinador de l’ADF de l’Alt Maresme, Aleix Duran. Ha explicat que donen suport i estan coordinats amb tots els cossos, i ha demanat prudència per evitar incendis.

 

L’ADF de l’Alt Maresme disposa de 4 vehicles i un vehicle de coordinació i una quinzena de voluntaris per tal de tenir una revetlla segura. Aleix Duran també ja explicat que els experts auguren un estiu amb temperatures més altes. Tot i les pluges d’aquestes darreres setmanes, el coordinador de l’ADF ha explicat que hi ha zones amb vegetació molt seca i això és combustible pel bosc.

 

Les ADF's, conjuntament amb els Bombers de Malgrat de Mar, han revistat durant aquests dies les basses que han d'ajudar a sufocar incendis forestals. La bassa del Turó de Miralles es troba operativa, mentre que caldran obres de millora a la bassa del Turó d'en Serra.