Vés al contingut
1

Condemnen a sis anys de presó un jove per matar-ne un altre en una baralla a Pineda el maig del 2022

 

L’acusat s’exposava a 21 anys de presó, però les parts accepten rebaixar-ho en considerar que va actuar en defensa pròpia. Finalment haurà de complir cinc anys per homicidi i un any per dos delictes de lesions, perquè durant la baralla que es va produir va ferir dos nois més. També haurà de complir cinc anys addicionals de llibertat vigilada.

 

Els fets van passar el 5 de maig del 2022, quan un grup d’amics de Salt (Gironès), entre els quals hi havia un menor, va quedar per anar a Pineda per enfrontar-se a un altre grup de nois. Un dels joves de Salt s'havia barallat dos dies abans amb un grup de joves de Pineda. Davant de Can Jalpí es van barallar amb pals de fusta i ferro, pedres i ganivets. Enmig de la baralla l'acusat va clavar una navalla al tòrax del jove que va morir.

El jutge també li prohibeix durant set anys aproximar-se menys de mil metres als altres joves que va ferir durant la baralla, i tampoc podrà comunicar-se amb ells a través de qualsevol mitjà.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord de Mossos va estar al capdavant de la investigació per aclarir els fets.


 

Nota de condol de l'Ajuntament de Pineda

En aquell moment, l'Ajuntament de Pineda va fer una nota oficial de condol, lamentant la mort del jove, i va expressar el condol a la família de Salt. També es va posar al costat de Mossos d’Esquadra i Policia Local per ajudar en tot allò que servís per esclarir els fets.

 

1