Vés al contingut
1

El Consorci de Turisme del Maresme facilita la informació de les platges amb un nou fulletó amb un codi QR

 

A la foto, la platja de la Riera de Pineda.


 

El Consorci distribuirà el fulletó entre les oficines de turisme de la comarca. Els turistes podran tenir la informació més actualitzada sobre les platges filtrant per municipi i tipologia.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha elaborat un nou fulletó sobre les platges de la comarca, un document editat en diferents idiomes i amb un codi QR que dirigeix als usuaris a l’apartat de platges de la pàgina web del Consorci, de tal forma que els turistes tindran sempre la informació més actualitzada sobre la costa maresmenca. Pròximament, es distribuirà entre les oficines de turisme del Maresme perquè li puguin facilitar als turistes que s’hi adrecin.

L’objectiu del Consorci és promoure la visita a les 50 platges de sorra daurada de gra mig i gruixut distribuïdes entre els 52 km de la Costa de Barcelona-Maresme.

 

 

A l’apartat https://www.turismemaresme.cat/ca/descobreix/platges/, els visitants podran trobar la platja que busquen filtrant per municipi o per tipologia. Sant Pol de Mar és el municipi que més platges té perquè estan dividides en petites cales, seguit de Pineda de Mar, Premia de Mar, Malgrat de Mar i Mataró.