Vés al contingut
1

Bases: Sorteig Coca de Sant Joan de Sòniaaurea Cakes

TERMES, CONDICIONS i BASES LEGALS GENERALS DE PARTICIPACIÓ EN LA PROMOCIÓ COCA DE SANT JOAN


 

1.- ENS ORGANITZADORS DE LA PROMOCIÓ. Ràdio Pineda, emissora municipal de Pineda de Mar, de l'Ajuntament de Pineda, amb domicili al carrer Justícia, 25, baixos Pineda de Mar, organitza amb finalitats promocionals i de participació, el sorteig de: UNA COCA DE SANT JOAN D'1 KG, A TRIAR EL SABOR, OLBSEQUI DE SÒNIAAUREACAKE. El sorteig Ia participació es fa a l'Instagram de Ràdio Pineda.


 

2.-DATA D’INICI I DATA DE FINALITZACIÓ.

La Promoció s’iniciarà el dia 14 de juny i finalitzarà el dia 19 de juny. El sorteig que es farà el dia 20 de juny a les 9.30h del matí en antena per Ràdio Pineda.


 

3.- REQUISITS DE PARTICIPACIÓ I MECÀNICA DE LA PROMOCIÓ. Els requisits de participació seran els següents: – Podran participar aquelles persones que resideixin a Espanya i siguin majors de 16. La participació es fa vuia Instagram de Ràdio Pineda. El sorteig es farà amb l'aplicació "numerosaleatorios.com" i s'enregistrarà en vídeo als estudis el moment del sorteig. Es triarà un sol guanyador.


 

4.- CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ I PREMIS. La persona guanyadora es donarà a conèixer en directe, per antena, en el mateix moment del sorteig. També es publicarà a la pàgina d'Instagram de Ràdio Pineda i al web de l'emissora. El guanyador/a haurà de contactar amb Ràdio Pineda


 

5.- LIMITACIONS. El premi lliurat no serà transferible ni susceptible de canvis, alteracions o compensacions a petició dels Participants, no podent ser canviat per qualsevol altre producte ni per diners. S’estableix un termini de 24 hores des de la data de la concessió del premi, per a efectuar qualsevol reclamació.


 

6.- PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS. Ràdio Pineda en cap cas recull dades personals dels participants.

7.- CANVIS Ens reservem el dret de modificar o ampliar aquestes bases promocionals, en la mesura que no perjudiqui o menyscabi els drets dels participants en la Promoció.

8.- LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ Aquestes bases legals es regiran de conformitat amb la llei espanyola.