Vés al contingut
1

Caminada Popular amb motiu del Dia Mundial contra l’abús i maltractament a les persones grans

 

 

La caminada es farà aquest divendres a les 10 del matí amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre l’abús i el maltractament a les persones grans. L’organitza de manera conjunta l’Ajuntament, l’ambulatori de Pineda, el Consell Comarcal del Maresme i el Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme.

La caminada és oberta a tothom i tindrà un recorregut de 2 quilòmetres. Començarà a la Plaça de Catalunya, des d’on es llegirà un manifest, i passarà pel carrer de Mar, creuarà l'estació, i Passeig Marítim per la banda de la platja. Abans d'arribar a la riera es girarà en direcció a la Platja dels Pescadors on estarà situada l'arribada i s'entregarà aigua, fruita i obsequis als participants.


 

Inscripcions gratuïtes

Per participar de la caminada cal fer inscripció prèvia als diferents punts: Serveis Socials, Casal d'avis les Mèlies, Casal d'avis de Poblenou, Banc del Temps, els ambulatoris de Pineda i Poblenou i també a les Farmàcies. La inscripció és gratuïta i oberta a totes les persones interessades, ja que tots serem gent gran algun dia i voldrem un bon tracte i una bona convivència.