Vés al contingut
1

A la venda els tiquets pel sopar de la Revetlla de Sant Joan de la plaça de les Mèlies

 


 

Només hi ha 250 tiquets a la venda en una revetlla que l'any passat va ser molt participativa. Dj Slump i The Sun Cats actuaran a la Revetlla que es farà a la Plaça de les Mèlies, amb l'arribada de la Flama del Canigó a partir de les 9, encesa del peveter, grallers, batucada, la dansa de la Dauna, sopar, i finalment les actuacions musicals. Però la festa ja comença molt abans, a la tarda ja hi haurà música i es i la lectura del manifest de la Flama de Sant Joan que arriba directament des del Canigó arreu dels Països Catalans.


El sopar és a base de botifarra de Figueres amb pa amb tomàquet, que anirà acompanyat d'un pinxo, beguda, i coca i cava al preu de 15€. També hi ha opció vegana amb el mateix menú, però amb aliments vegetarians. Durant tota la nit hi haurà servei de bar.

 

1


 

 

Reserva de tiquets pel sopar (limitats)

 

Tiquets pel sopar a la venda a les Botigues Herbes de Pineda, i al local del Centre Excursionista Montpalau Team de Pineda.

 

La revetlla està organitzada per diverses entitats que han fet públic que «cap d'elles guanyarà diners amb la revetlla sinó que els guanys que hi pugui haver serviran íntegrament per organitzar la revetlla de l'any que ve».


 

Samarreta exclusiva per celebrar la Nit de Sant Joan i l'arribada de la Flama

La novetat és l'edició d'una samarreta que es pot comprar a través d'aquest link

https://montpalauteam.playoffinformatica.com/Botiga.php

 

1


 

La revetlla serà possible gràcies a l'organització del Centre Excursionista Montpalau Team, el Cau de Pineda, el, les Forces Infernals de Poblenou, la Colla de Geganters i Grallers de Pineda, el Pubillatge, el XIP i els ADF's amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

1


 


1