Vés al contingut
1

Tot a punt per celebrar el 63è Aplec de Sant Jaume el diumenge 9 de juny

 

 

 

Una trobada tradicional i festiva que volen preservar i mantenir ben viva els seus organitzadors: Mare Nostrum i l’Associació de veïns Les Creus, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pineda. El dia amenaça pluja i des de l'organització han explicat que si plou, no hi haurà la ballada de sardanes però sí mantindran l'arossada ja que la família Vila cedeix els cuberts per poder fer-hi l'arròs i dinar.

 L’aplec, petit i eixerit, com és conegut, tornarà a fer les delícies de balladors i balladores de sardanes i de moltes persones que s’acostin a redós de l’ermita per gaudir de tots els actes programats.

 

1

 

 

L’aplec començarà a 3/4 de 10 del matí amb la missa a l’ermita, i a 2/4 de 12 del migdia hi haurà audició de sardanes amb la cobla Principal de Banyoles. Les persones que vulguin també es podran quedar al dinar popular que es farà a les 2 del migdia. Hi haurà paella de carn i peix, pa, postres, aigua o vi al preu de 13€. Els tiquets els podeu adquirir, fins divendres al migdia, a Can Comas de la Plaça Catalunya i també a les botigues Merceria Filigranes i Herbes de Pineda. Hi haurà servei de begudes i entrepans durant tot l’aplec. Recordem que és l’aplec més antic de Catalunya, molt tradicional i estimat pels pinedencs.

 

1
Foto de Pep Basart