Vés al contingut
1

Entrades exhaurides al concert aniversari de Fildegospel

Fotos: Ràdio Pineda


 

De fet, fa dies que no queden entrades pel concert del 10è aniversari del grup, que es fa aquest diumenge a 2/4 de 7 de la tarda a l'Auditori. Fildegospel oferirà un concert amb un repertori basat en els seus 10 anys de trajectòria, on la música gospel ha sigut el seu motor, tot i que també han incorporat altres estils. Rubèn Espinosa, director de Fildegospel ha explicat que els temes que interpretaran els han triat entre tots. Ha dit que és un concert emotiu perquè totes les cançons tenen la seva història.

 

Han explicat que el balanç d'aquests 10 anys és positiu. Han fet molts concerts, molts d'ells solidaris, i també han cantat en llocs tan emblemàtics com la basílica i la cripta de la Sagrada Família, l'altar major de Montserrat, entre altres llocs. Actualment el grup està format per 48 cantaires de Pineda i altres punts de la comarca i segueixen treballant, ha dit "amb il·lusió, energia i companyerisme".

 

Si no heu pogut aconseguir l'entrada, Fildegospel actuarà el 16 de juny a les 6 de la tarda a Hostalric, al Centre Cultural Serafí Pitarra, col·laborant en el Projecte Pictòric de l'Església de Santa Maria dels Socors per la restauració del retaule de l'església.

 

1