Vés al contingut
1

Bona acollida de les entitats de Pineda de l’Oficina d'Entitats i el Punt de Voluntariat

Fotos: Ràdio Pineda i Ajuntament de Pineda

 

Escolta AQUÍ les entitats

 

Les entitats de Pineda han valorat positivament la creació de la oficina i el Punt de Voluntariat, sobretot per ajudar-les a fer diversos tràmits i a la cerca de voluntariat per les activitats.

Joaquim Noguera, de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Pineda ha explicat que els hi anirà bé comptar amb l’ajuda del personal de l’oficina, sobretot ara que han renovat la junta i han hagut de fer molts papers per registrar-la a la Generalitat. Ha dit que l’oficina d’entitats «els pot ajudar en tot».

 

1

 

En Marc Medina, cap d’agrupament del Cau, ha explicat que és un encert la creació d’aquests dos recursos. Ha explicat que el Cau és una entitat formada per gent jove i no tots els caps d’agrupament tenen coneixaments alhora de fer tràmits administratius. Ha dit que han de gestionar documents com ara instàncies i tràmits a l’Ajuntament, i que l'oficina els ajudarà a accelerar aquests. Pel que fa al Punt de Voluntariat ha explicat que a vegades fan falta caps i voluntaris i troben un encert tenir aquest registre de voluntaris.

 

2

 

 

La Nora Lucas, presidenta de Fildegospel també ha fet una valoració positiva de l’oficina. Ha dit que els pot ajudar alhora de tramitar documents de l’entitat a l’administració quan organitzen concerts. Ha posat com a exemple els diferents requisits que els hi demanen com ara assegurances, capacitat de públic, número de voluntariat, etc i també alhora de tramitar les subvencions.

 

3

 

El Rafa Montero del XIP de Pineda ha dit que és una eina més que podran disposar les entitats i sobretot per ajudar a crear sinèrgies. Ha dit que a Pineda arriba gent nova amb perfils molt diversos i el Punt de Voluntariat els pot ajudar a captar nous voluntaris per les activitats que fan les entitats.

 

3

 

La Laura Guinart, presidenta de Els Xulos de Pineda ha dit que l’oficina els pot ajudar a tramitar molta documentació com ara les memòries, subvencions, i qualsevol de les activitats que fan. Ha fet una valoració positiva d’aquests dos nous recursos i ha afegit que «ara falta que les entitats en puguin treure profit».

4

 

Pilar Munter, presidenta de Creu Roja i el tècnic Toni Cardó han dit que són dos recursos necessaris i útils per Pineda. Han dit que els pot ajudar alhora de trobar nous voluntaris pels diferents projectes que fan i també Creu Roja pot trobar entitats per col·laborar i unir sinergies. En general, han dit que són dos recursos bons pel municipi.

5

 

Tant l’Oficina d’Entitats com el Punt de Voluntariat es troben a Can Comas. L’horari és els matins de dilluns i dimecres de 10 a 12, i dimarts i dijous, en horari de tarda, de 5 a 7. Per a més informació podeu contactar, demanant cita prèvia, al telèfon 93 767 15 60 extensió 6401.