Vés al contingut
1

Avui hi ha ple a l'Ajuntament de Pineda

Avui hi ha ple a l'Ajuntament de Pineda. El ple tractarà diversos punts que tenen a veure amb el pressupost: la Modificació de les Bases d'Execució i diverses modificacions de crèdit per dotar de fons per activitats culturals i de medi ambient.  Com a punt destacat, es porta a aprovació l'adjudicació del contracte del Servei de Neteja a les Escoles.L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que s'amplien dies i freqüències per donar un millor servei.

 

Un altre punt destacat és l'ampliació del servei de recollida selectiva a Pineda per al període d'estiu, en conveni amb el Consell Comarcal. Xavier Amor ha dit que cal reforçar el servei, però també ha demanat la col·laboració ciutadana. També es farà l'aprovació de la despesa envers el Consorci de Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme.

 

En el ple d'aquesta tarda també hi ha dues modificacions de caire urbanístic i l'aprovació de les Bases específiques del XVIè Concurs de Cartells Sense Fum, que es fa a les escoles.

En el ple també es dona compte de la liquidació del pressupost municipal de 2023 i dels estats d'execució del pressupost municipal del primer trimestre. També del Decret de la justificació de les aportacions econòmiques dels grups municipals, del període de l'anterior mandat (2019-2023).

El ple inclou el torn obert de paraules, amb les intervencions i preguntes dels grups de l'oposició al govern municila.

El ple es pot seguir en directe des de les 5 de la tarda a través de radiopineda.cat i el canal You Tube de l'Ajuntament de Pineda.