Vés al contingut
1

Una pizzeria de Pineda, entre les millors d’Espanya i d’Europa

Foto: Cruel Pizza

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

El restaurant pinedenc Cruel Pizza ha estat distingit als 50 Top Pizza Europa i a la primera edició dels Pizza Week Spain. Per una banda ha rebut la menció d’Excellent Pizzeries als 50 Top Pizza Europa 2024, una guia gastronòmica basada en la pizza equivalent a les estrelles Michellin. I paral·lelament, també han estat guardonats al Pizza Week Spain, com una de les Millors Pizzeries Independents d’Espanya.

 

El restaurant, ubicat al c/Dr Bertomeu, elabora pizzes a l’estil napolità contemporani amb una crosta pronunciada, i també ofereixen pizza vegana, orgànica i vegetariana a la seva carta amb la voluntat de fusionar la cuina italiana i els productes locals de km0. En Julio i la Jennifer, propietaris de l’establiment, s’han mostrat satisfet pel premi i dit que l’objectiu era entrar a la llista dels 50 Top Pizza.

 

A la gala dels 50 Top Pizza Europa també es presentava la primera edició dels Pizza Week Spain, i l’establiment pinedenc també ha estat triat com una de les Millors Pizzeries Independents d’Espanya. Van presentar una proposta de menú amb professionals del sector.

 

L’any passat van guanyar el reconeixement a les 100 millors pizzes d’Espanya i ara sumen més distincions.