Vés al contingut
1

Convocatòria de beques menjador per al curs 2024/25

 

Foto d'arxiu

 

 

 

El Consell Comarcal obre una nova convocatòria de beques menjador per al curs de l’any vinent, el 2024/25. Les beques menjador són ajuts individuals atorgats a aquells alumnes que no tenen dret al servei menjador amb caràcter gratuït, però les famílies dels quals compleixen els requisits fixats pel Consell per rebre les ajudes.

 

El termini de presentació de les sol·licituds començarà el dilluns 27 de maig i finalitzarà el divendres 14 de juny. Els formularis per a la sol·licitud es poden aconseguir a l’Ajuntament, al Centre Cívic Poblenou i digitalment a www.radiopineda.cat


 

Per presentar els formularis omplerts cal acudir presencialment a l’Edifici Pijoan i Cutiller (Pl. Orient s/n). Per entregar-los cal demanar cita prèvia al telèfon de l’Ajuntament (93.767.15.60) o telemàticament a seu.pinedademar.org.


 


 

Per a sol·licitar la beca cal complir amb els següents requisits:

-Estar matriculat en un centre educatiu sostingut amb fons públics de la comarca del Maresme.

-No estar en acolliment residencial, és a dir, no residir en un centre d’acolliment per a infants i adolescents (CRAE).

-Fer ús del menjador escolar, per tant és indispensable que en centre on s’està matriculat disposi del servei.


 

Tanmateix, les sol·licituds seran avaluades amb un seguit de barems, atorgant les beques menjadors en funció de la situació socioeconòmica registrada durant l’any anterior a la convocatòria. Els ajuts seran d’entre el 70 i el 100% del cost, sense superar mai el cost del preu màxim establert pel Departament d’Educació pel servei de menjador en dies lectius del curs escolar.