Vés al contingut
1

La R1 de Rodalies acaba el recorregut a Badalona on cal agafar el metro per arribar a Barcelona

 

 

Segons ha informat avui Adif i Renfe, pel robatori de cable produït ahir, continua alterada la circulació de trens. Els viatgers són encaminats a metro a l'estació de Badalona, on cal caminar uns 500 metres fins l'estació de Badalona-Pompeu Fabra.

La línia 2 de metro arriba al centre de Barcelona però no a la plaça de Catalunya. En concret arriba al Passeig de Gràcia, Universitat, o Sant Antoni com a punts més cèntrics de la ciutat de Barcelona.

 

1
Els viatgers es desplacen a la L2 Foto: ACN

 

Fons d'Adif diuen que la R1 podria arribar a Barcelona a partir de demà dimarts o dimecres. Aquest dilluns la situació a la xarxa de transports del país "serà complicada". Segons ha comunicat el director de Renfe a Catalunya, Antonio Carmona, a la sortida de la reunió, l'operadora preveu alteracions aquest dilluns en el servei de l'R1/RG1, l'R3, l'R4 i l'R7.

 



Alteració greu a Rodalies

Un robatori de coure a les instal·lacions de Montcada Bifurcació ha provocat una sobretensió i afecta de forma generalitzada el servei de Rodalies a Catalunya. Es tracta d'una incidència d'abast general. Barcelona està sense trens i hi ha talls a la resta de les principals línies de Rodalies. La R3 està totalment sense servei i hi ha servei alternatiu a l'R7 i l'R8.


 

o R1: Circulació entre Maçanet i Badalona. Viatgers encaminats a Metro a Badalona.

o R2 sud: Recorregut habitual

o R2 nord: Se circula entre Montcada i Reixac i Maçanet/Portbou

o R3: sense servei

o R4 nord: Se circula entre Manresa i Cerdanyola, y entre Cerdanyola i Fabra i Puig establert PAT per Rodalies en bus. Desde Fabra i Puig transport públic alternatiu.


 

Renfe ha informat que no hi ha previsió de quan es restablirà el servei amb normalitat

Adif destaca la "gravetat, dispersió i abast dels danys provocats". L'afectació és important i molts trens, també els Regionals, s'han demorat o directament no poden circular. Tècnics d’Adif treballen per resoldre la incidència però per ara no hi ha previsió de normalització del servei.