Vés al contingut
1

Detingut un home amb un ganivet que s'havia enfilat a la teulada de l'Institut Montagut de Santa Susanna

Foto: Ràdio Pineda


 

S'ha produït una situació d'emergència aquest matí, però està tothom fora de perill. L'home s'ha enfilat a la teulada de l'institut i ha cridat que volia saltar al buir. Mentrestant, el professorat ha confinat els alumnes al gimnàs i han avisat els cossos de seguretat. També un professor l'ha intentat aturar, mentre arribava la policia. Finalment, els agents l'han reduït i se l'han emportat. En cap moment aquest home no ha tingut cap contacte amb els infants i joves de l'institut escola Montagut. S'hi han desplaçat Mossos d'Esquadra, Policia Local i també el SEM, tot i que finalment no hi ha hagut cap ferit. Segons un comunicat de la Policia Local de Santa Susanna, l'home patia un trastorn psicòtic i ha estat traslladat pel SEM a un centre sanitari per ser tractat.

 

Ràdio Pineda s'hi ha desplaçat al lloc dels fets i ha parlat amb alguns testimonis, fora de micro. De seguida la situació ha estat controlada, però alguns pares i mares s'hi han desplaçat fins l'institut, perquè algun dels fills ha trucat pel mòbil, encara que de seguida el centre també ha avisat a les famílies. Allà han pogut comprovar que s'ha recuperat la normalitat i els nois i noies han sortit al pati. Alguns han expressat als pares, a través de la tanca del pati, que primer s'havien espantat, però que de seguida s'han sentit calmats i segurs.

 

El mateix institut ho ha informat aquest matí a les famílies per mitjà d'un missatge. El claustre de professors ha manifestat que «en tot moment han estat amb els joves, gestionant la calma i protegint-los».