Vés al contingut
1

Alumnes de l’Institut Joan Coromines de Pineda participen al 1r Raid d’aventura de Santa Susanna

Fotos: INS IPTEM

 

També hi participen alumnes d’instituts de Lliçà d’Amunt, de Mollet del Vallès, Premià de Mar i Salt, juntament amb participants i organitzadors del raid que és l’Institut Professional de Turisme Eqüestre del Maresme IPTEM, de Santa Susanna. En total més de 150 persones participen aquest dijous i divendres al 1er Raid d’Aventura de Santa Susanna, per gaudir de la platja, la muntanya i del medi natural i l'entorn natural del Parc del Montnegre i Corredor.

Hi participen alumnes de 1er i 2on curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en tècnic guia en el medi natural i temps de lleure. Cada institut participa amb equips de 4 persones en categoria única o mixta, acompanyat de mínim un professor/a.

Es fan proves a Pineda, a la zona de la Base Nàutica, també a Santa Susanna, Malgrat, Palafolls i Tordera. És un raid no competitiu i l’objectiu és posar a prova les habilitats curriculars dels seus millors tècnics. Fan proves d'orientació a peu, en bicicleta, trams de caiac, d’espeleologia, cordes en bosc vertical, proves de natació, de socorrisme i d’hípica durant aquests dos dies.

 

1

 

2