Vés al contingut
1

Pineda serà la seu del futur Hospital de Dia Sociosanitari i del Servei Integral de Rehabilitació

 

 

Així ho ha confirmat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva arran de la visita del Conseller Balcells a l'Hospital de Calella. De fet, la notícia la va donar a conèixer l'alcalde, Xavier Amor, en una entrevista el passat mes de març a Ràdio Pineda. Ara ho han confirmat des de la Corporació, amb més detalls: la ubicació serà a l'edifici de la Nacional-II on hi ha el Mercadona de Pineda, i pot entrar en funcionament a l'estiu.

 

El servei es dona actualment a l'Hospital de Calella. El trasllat permetrà ampliar a Calella l'Hospital de Dia d'Aguts, que passarà de 8 a 24 places. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que Pineda guanya dos serveis sanitaris importants, que ara s'acosten al nostre poble.  Xavier Amor ha parlat de la necessitat de millora als serveis sanitaris, i que és important fer passes com aquesta.

 

Xavier Amor ha recordat que «hem patit moltes vegades que no s'hagin complert les promeses en matèria de sanitat, especialment a l'Hospital de Calella, amb retards en inversions». Ha afegit que sovint els serveis es mantenen per la professionalitat i l'esforç dels seus treballadors i que espera que hi hagi canvis i es pugui recuperar el temps perdut.

Com a aspecte positiu, ha valorat aquest trasllat de l'Hospital de Dia i també les obres de l'ambulatori, que van endavant.

 


1