Vés al contingut
1

Anna Erra (Junts): «Podem oferir un canvi de rumb i sabrem governar Catalunya»

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista a Anna Erra i Sònia Rojas

 

 

La Presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, ha dit en una visita a Pineda que «Puigdemont és un home de paraula i per això el partit demana la confiança de tothom». Erra ha visitat la delegació de Pineda i altres pobles del Maresme i ha fet una visita a la Mostra Nacional de Teatre de Catalunya que s'ha fet a Pineda. Durant la visita també ha dit que «Junts té un gran equip molt motivat en aquestes eleccions». Anna Erra ha demanat el vot perquè «es debat entre un govern d'Illa o Puigdemont, i Catalunya necessita un lideratge que faci respectar el nostre país davant del govern espanyol».

Ha afegit que «Catalunya té reptes importants que necessiten que siguin gestionats íntegrament per la Generalitat i disposar de tots els recursos necessaris per fer-ho». Ha afegit que «la campanya va bé i noten la ciutadania molt motivada».

 

1


 

La pinedenca Sònia Rojas és candidata a la llista per Barcelona com a representant de la sectorial de Societat del Coneixement de Junts per Catalunya. El partit defensa prestigiar la docència, reforçar l'autonomia dels centres i la defensa dels centres públics i concertats. En una entrevista a Ràdio Pineda, Sònia Rojas ha dit que «la comarca del Maresme té un gran pes en el govern de la Generalitat, i la gent està molt motivada». Ha afegit que «volen guanyar les eleccions i continuar el projecte iniciat l'any 2017».

 


 

Junts del Maresme participa a l'acte de campanya de Carles Puigdemont

Avui dilluns, una delegació del Maresme de Junts ha participat a Argelers a l'acte de campanya de Carles Puigdemont. En total s'han fletat més de 10 autocars de militants i simpatitzants del partit per anar a aquest acte. Hi han anat militants de Pineda i d'altres punts de Catalunya. Participaran en altres actes amb Puigdemont la setmana que ve.