Vés al contingut
1

Festa esportiva per a la inclusió a l’escola Antoni Doltra

Ester Puertas, Cristina Vacas, Gabriel Gorce, Sara Figueras i la Clàudia al pati de l'escola Antoni Doltra

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

L’escola Antoni Doltra és una de les 3 escoles de Catalunya que participa, aquest curs, en un projecte d’Aprenentatge Servei que es diu ‘Juguem Juntes’. El va engegar el curs passat la Universitat Blanquerna i l’Institut Gutmmann. Aquest dimecres s’ha fet la jornada esportiva on els alumnes han practicat diversos esports tenint en compte les persones amb discapacitat.

 

1

 

A l'Escola Antoni Doltra ha participat l’atleta medallista paralímpic en modalitat d’esquí Gabriel Gorce. És membre de la ONG Play & Train d’ajuda a les persones amb discapacitat per tenir una inclusió normalitzada. Ha dit que la discapacitat és una característica més de les persones i que a través de l’esport, l’escola pot treballar molts valors.

 

2

 

La Clàudia és una de les alumnes de primer d’Educació Primària de la Unviersitat i ha destacat la importància de la inclusió a la societat a través de l’esport.

 

3

 

Cristina Vacas, mestre de l’escola Antoni Doltra ha explicat que és una bona ocasió d’ensenyar que la discapacitat no és cap impediment per practicar esport.

 

4

 

 

Aquests jocs han estat dissenyats pels alumnes de primer d’Educació Primària de la Unviersitat Blanquerna. La seva professora Sara Figueras, ha explicat que l’objectiu d’aquesta iniciativa és formar a futurs mestres de primària per entendre l’educació física sense barreres. També ha destacat el treball en xarxa amb escoles, entitats com la ONG Play & Train i la Universitat.

 

5

 

La regidora d'Educació Ester Puertas ha dit que Pineda ja fa temps que aposta per la inclusió i ha valorat positivament la jornada esportiva de l'escola Antonti Doltra.