Vés al contingut
1

Sant Jordi a Pineda: la festa dels llibres, les roses i les entitats

Fotos: Ràdio Pineda

Més imatges a Instagram i Facebook @radiopineda

 

Avui és Sant Jordi i llibreteries i floristeries confien que serà una jornada participativa i esperen que les vendes siguin bones. Com és habitual, a la plaça de les Mèlies es concentra la venda de llibres i roses de les entitats. El fet que sigui un dia laborable, afavoreix Pineda, ja que molta gent es quedarà a la població i no es desplaçaran a Barcelona. N'ha parlat la regidora de cultura, Verònica Rebollo. També és el dia en que autors i autores de Pineda signen els seus llibres a la plaça de les Mèlies, en un estand al centre de la plaça que ha preparat la regidoria de cultura.

 

Autors i autores locals a la plaça de les Mèlies (foto del matí, però a la tarda molt més):

Ana Gordillo Vizcaino, Daniel Guerrero, Francesc Miravet, Haydee Nilda Vargas, Ikram Zaytuni, Jaume Sabater, Javier Correa, Jéssica Ayala Salvans, Joaquim Carles García, Josep Anton López Garriga, Maria Díez García, Maribel Montero, Olga Morente, Patricia Martínez de Vicente, Rafa Moldero, Sònia Avellaneda, Justa González i Vanessa i Elisabeth González García.

1

 

 

Ràdio Pineda ha parlat amb dues llibreries, per conèixer alguns dels llibres que poden ser rellevants aquest Sant Jordi. Escoltem les recomanacions de Nani Villén, de la llibreria Mon d'Art de Pineda Centre, i Javier Molero, de la llibreria Estel de Poblenou

Entrevistes de recomanacions de llibres

Pel que fa a la venda de roses, la previsió és bona pel que fa a les vendes, ja que es tracta d'una tradició molt arrelada. La majoria de vendes són les roses vermelles, tot i que també n'hi ha d'altres colors. A les floristeries, també fan rams i propostes diverses, amb conjunts de roses, i també l'anomenada «rosa preservada» que és natural, però té un tractament especial que la fa durar un any. Ens ho han explicat floristes de Pineda: l'Aurica, d' Aurica Estudi Floral; la Lourdes de la Floristeria Abril Art Floral, i l'Evelyn, de la Floristeria Burjons.

Entrevistes amb les floristeries

1

 

1

1

1

1

1