Vés al contingut
1

Taller d'escalada per aprendre i perfeccionar l'esport

 

 

El Centre Excursionista Montpalau Team fa una jornada per aprendre les millors tècniques d'escalada. El taller es farà el dijous 9 de maig a les 7 de la tarda al 'boulder' de la Fàbrica Llobet de Calella amb vies de totes les dificultats i també de molt fàcils, i hi ha 15 places disponibles. És obert a tothom i els menors han d'anar acompanyats. Els no socis han de pagar la quota d'assegurança de 5€.

 

1


 

El centre excursionista pinedenc també ha preparat una jornada d'escalada esportiva en roca el diumenge 9 de juny a la zona coneguda com 'La Soleia' de Centelles. És una jornada ideal pels que comencen a practicar l'esport. Hi ha vies per a tots els nivells.

És obert a tothom i els menors han d'anar acompanyats. Els no socis han de pagar la quota d'assegurança de 5€ i una inscripció de 5€. L'entitat disposa de material per a la pràctica de l'esport.

 

Durant la jornada es podran aprendre aspectes tècnics i pràctics com ara:


 

- Què és una reunió d'escalada?
- Quins tipus de reunió existeixen?
- Quins elements formen les reunions?
- Maniobres en les reunions?
- Material necessari per fer la maniobra de despenjar-se.
- Maniobra de despenjar-se.
- Pràctica de la maniobra.

 

 

1


 

El Centre Excursionista Montpalau Team fa inscripcions i tramita la llicència de la FEEC

Ja podeu renovar la quota de soci a l'entitat i també federar-vos a la FEEC que enguany arriba amb novetats. A més de l'assegurança també tindreu descomptes a la majoria de refugis catalans i de bona part de l'Estat a més de formacions i diversos descomptes. Amb la inscripció tindreu una samarreta de regal exclusiva o bé tres jocs de mitjons, entre altres regals.

Formulari per a ser soci i federar-se a la FEEC.

https://www.montpalauteam.cat/fes-te-soci


 

Seu al Carrer Puntaires 29 de Pineda

L'entitat té la seu al carrer Puntaires 29 de Pineda, al costat de la Plaça del Pi. La novetat és un petit rocòdrom que fa les funcions per aprendre la base per a fer escalada.


 

Lloguer de material de muntanya

L'entitat disposa de material per a lloguer, com ara grampons per a neu i gel o piolets entre altres, material d'acampada i de travessa per muntanya, etc. També té material d'escalada i per a fer vies ferrates i tot el necessari per a fer una ruta per muntanya amb seguretat. Els preus són «molt econòmics» segons els seus responsables, i destinats als socis de l'entitat.

La intenció és incrementar encara més el seu estoc de material, sobretot pel que fa a elements tècnics relacionats amb la neu i l'escalada.