Vés al contingut
1

Tot a punt per la Processó de Divendres Sant de Poblenou que comptarà novament amb els Manaies de Banyoles

 

Fotos d'arxiu.


 

Els actes, organitzats per l’Associació Mare de Déu dels Dolors i el Crist Jacent, ja han començat. Maria José Sánchez i la Rosa Mª Montaño han explicat que són actes oberts a tothom i que donin inici a tot el que han preparat per aquesta Setmana Santa.

Dijous Sant es vestiran les imatges amb flors com fan cada any. I el Divendres Sant ja obriran les portes del local a partir de les 10 del matí pels últims preparatius abans de la Processó. A partir de les 12 es farà la missa a l’església de Poblenou i a 2/4 de 7 de la tarda començarà la Processó de Divendres Sant, amb sortida des del carrer Vallès 15.


 

Maria José Sánchez ha dit que aquest any vindran els Manaies de Banyoles i també vindrà a Pineda la Banda de Cerdanyola. El recorregut té alguns canvis en relació a l'any passat i també hi haurà espais amb cadires per veure millor la processó.

 

1


 


El recorregut donarà inici al carrer Vallès, Núm. 15 direcció a la plaça dels Reis Catòlics, Pg. Diputació, Av. Mediterrani, Av. Hispanitat i finalitzarà al carrer Vallès, 15 .


 

A partir de les 14 hores estarà prohibit l'estacionament de vehicles als carrers del recorregut,  adjacents i es tallarà la circulació abans de l'inici de la Processó.

El bus urbà haurà de modificar el seu recorregut i les parades de l'Av. Mediterrani amb la Pl. del Pilar i de la plaça dels Reis Catòlics no estarà operativa.


 

Els actes de la Confraria de Poblenou acabaran Diumenge de Pasqua amb la Missa de Resurrecció a 1/4 d’1 del migdia a l’església de Poblenou.