Vés al contingut
1

El servei d'Hospital de Dia de l'hospital Sant Jaume de Calella es traslladarà a Pineda

 

Foto. CSMS. Arxiu

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ho ha desvetllat en una entrevista a Ràdio Pineda. Ha avançat que s'ubicarà en un edifici «ja construït, prop de Can Xaubet i ara s'hi estan fent les reformes necessàries».

Ha dit que «aviat es podrà anunciar i en pocs mesos entrarà en funcionament». També ha dit que «s'ha treballat discretament i ara el servei se sumarà al servei de rehabilitació que hi ha a Can Xaubet, i això és una bona notícia per oferir més serveis i per descongestionar l'Hospital de Calella.

 

Aquesta unitat està dirigida a pacients crònics complexos amb insuficiència cardíaca o respiratòria. El dispositiu té per objectiu prevenir el risc de descompensacions d’aquests pacients en base a un major control. D’aquesta manera, oferint una atenció més personalitzada, s’intenten reduir les consultes a urgències i els ingressos i reingressos hospitalaris, millorant la qualitat de vida de les persones.  El recurs depèn de Medicina Interna, però hi ha un treball coordinat entre l’Atenció Especialitzada i l’Atenció Primària per poder oferir la millor atenció als pacients amb malaltia crònica aguda.