Vés al contingut
1

A la venda les entrades per Mar d'Estiu, el festival de música de l'estisu a Pineda i Santa Susanna

 

 


 

El festival està organitzat per la promotora The Project amb el patrocini de l'Ajuntament de Pineda i l'Ajuntament de Santa Susanna.

El cartell gira al voltant dels grans noms amb trajectòries artístiques consolidades, parant especial atenció a l’escena catalana i espanyola. Els divertits Ojete Calor inauguraran el cicle el 3 d’agost, donant pas a una programació que comptarà amb un bon grapat de grans noms com Los Secretos, Sergio Dalma, Luz Casal, Ara Malikian, Rozalén, Malú i Sopa de Cabra. També hi seran God Save de Queen, Antoñito Molina, Juan Magán i tancarà el concert els recentment premiats als Premis Enderrock, Mushkaa i The Tyets.

Els concerts començaran a les 9 del vespre i acabaran a les 11 de la nit. El Village també funcionarà i tothom podrà gaudir de l'oferta de restauració. El Village també tindrà un concert diari, 'Veu de Dona', amb veus femenines emergents al panorama musical.

Entrades a www.mardestiu.cat


 

El cartell
Artistes de gran renom com Malú, que repassarà en directe les seves millors cançons, l’estimadíssim Sergio Dalma i Juan Magán, amb els seus hits de ball llatins, també formen part d’aquesta cita estel·lar. El gadità Antoñito Molina, en plena espiral ascendent, és tota una realitat indiscutible d’aquesta temporada, arribant a audiències cada cop més grans. Els sempre inspirats God Save The Queen i Rozalén, que presentarà el seu nou disc El Abrazo, també ens acompanyaran.

Tampoc podem deixar de banda els més joves, així que el cartell inclou un doble concert amb dues de les propostes més actuals i populars de la nostra escena: Mushkaa i The Tyets completen un festival Mar d'Estiu pels amants de la millor música en directe.

Tota la informació a www.mardestiu.cat i entrades



 


 

Ojete Calor, 3 d'agost

Los Secretos, 4 d'agost

Antoñito Molina, 5 d'agost

Sergio Dalma, 6 d'agost

God Save The Queen, 7 d'agost

Juan Magán, 8 d'agost

Sopa de Cabra, 10 d'agost

Malú, 13 d'agost

Luz Casal, 15 d'agost

Rozalén, 16 d'agost

Ara Malikian, 17 d'agost

Muschkaa + The Tyets, 18 d'agost