Vés al contingut
1

Emporteu-vos un regal si feu la gimcana "El Tresor de Pineda" per Setmana Santa

 

 

Escolta l'entrevista sobre El tresor de Pineda

 

 

Només requereix la captura d'un codi QR i s'ofereix en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. El recorregut de la gimcana posa en valor atractius turístics del poble i un nou reclam turístic i gratuït amb un fil narratiu de la història a càrrec del pirata Dragut.

La regidora de Turisme Carmen Montoya ha explicat que «és una nova oferta que pot ser molt atractiva per a les famílies i l'experiència d'altres pobles és molt positiva». També ha dit que «ho podran fer també casals d'estiu o grups de totes les edats».

L'alcalde de Pineda Xavier Amor ha demanat a tot el sector turístic i de la restauració que «difongui el producte perquè pot ajudar a potenciar la marca turística de Pineda i això és una nova oportunitat econòmica per tot el poble». El projecte ha estat una iniciativa de l'Ajuntament de Pineda però està a disposició de tothom de forma gratuïta.

 


 

Un enigma amb premi

La Gimcana planteja un enigma a resoldre a través d’un mapa incomplert i una carta escrita i signada pel Pirata Dragut, on parla d’un tresor amagat. Entre aquest dijous i Dilluns de Pasqua, tots els infants que s'aventurin a resoldre quin és el tresor de Pineda, podran passar per l'oficina de turisme a recollir un petit obsequi -caldrà que siguin acompanyats d’un adult.


 

«El tresor de Pineda de Mar»

La Gimcana té una durada de 90 minuts, i el seu recorregut transcorre per llocs emblemàtics de Pineda, així com per racons menys coneguts. És oberta a tots els públics, i dirigida especialment al familiar. El seu objectiu és que el visitant conegui més a fons el municipi per aconseguir una major vinculació i distinció respecte de la gran oferta de municipis turístics de costa. També aplica a la ciutadania de Pineda, que amb el recorregut dissenyat podrà descobrir nous espais i significats del patrimoni municipal.

 

1

 

1


 

 

 

 

1