Vés al contingut
1

Associació de Dones Pinedenques: 8-M: ‘Que les dones no es quedin a casa, que surtin i socialitzin’

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Des de l’entitat animen a les dones a no quedar-se a casa. Eva Pastor, presidenta de l’Associació i la Susanna Navarro, membre de l’entitat, han destacat la importància de socialitzar quan es forma part d’una associació, però també han dit que és important sortir per relacionar-se amb les persones i parlar amb les amistats. Han dit que «el més important és fer coses i no quedar-se a casa».

 

L’entitat organitza aquest dijous, dins dels actes del Dia Internacional de les Dones, la xerrada ‘Fortaleses i valors que ajuden en l’adversitat’ a càrrec de la psicòloga Ohisis Cata, a 3/4 de 7 de la tarda al local del carrer Barcelona, 35. Eva Pastor, presidenta de l’associació ha explicat que aprendrem pautes per afrontar les adversitats del dia a dia.

 

1

 

A banda d’aquesta xerrada també organitzen una sortida, aquest dissabte, a veure la casa i conèixer la vida de Núria Pla, una de les primeres dones metgesses i graduades d’Universitat a Catalunya. Encara queda alguna plaça. El preu de la sortida és de 45€. Per a més informació i inscripcions us podeu dirigir al local de l’Associació, al carrer Barcelona 35.

 

2