Vés al contingut
1

L'Ajuntament de Pineda donarà suport per fer les preinscripcions a escoles i instituts

 

Foto. Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista a Ester Puertas

 

 

Es fan a partir del 6 de març després de fer les jornades de Portes Obertes que permeten conèixer els centres a les famílies. En el cas d’Infantil i Primària les preinscripcions comencen el 6 de març, i de l’ESO el 8 de març. La regidora d'Educació, Ester Puertas, ha dit que el suport es donarà a Can Comas de 9 a 1 i al Centre Cívic, de 2/4 de 10 a les 12, des del 6 de març fins el dia 20.

 

Ester Puertas ha dit que «el més important és que tots els infants tinguin les mateixes oportunitats a l'hora d'estudiar i triar el seu futur». Ha afegit que «l'educació és un pilar fonamental de la societat i el Pla Educatiu d'Entorn ja ho contempla».

 

1


 

Escoles i instituts fan aquests dies jornades de portes obertes

Les vuit escoles i els tres instituts de Pineda programen jornades per a donar a conèixer els respectius centres. L’objectiu és que les famílies puguin conèixer els projectes educatius i els espais per a formalitzar les preinscripcions del curs 2024-2025. En coordinació amb la Regidoria d’Educació i el Pla Educatiu d’Entorn, els centres disposen un calendari amb dates i horaris que no es solapin, permetent conèixer totes les propostes en moments diferents.


En alguns casos les escoles obren portes més d’un dia i cal demanar cita prèvia per poder assistir-hi. Pel què fa als instituts, el Joan Coromines farà portes obertes el 3 de març, Institut Pineda el 4 i l’Euclides el 5 del mateix mes. Trobareu tot el calendari a www.radiopineda.cat


 

 

1